Leefgemak als zakelijk partner?

Beheer al je bestellingen en retouren op één plek

Door het aanmaken van een account worden de gegevens opgeslagen, daarbij worden de bestellingen weergegeven met de betreffende facturen. Dit zorgt voor een structureel overzicht van bestellingen en administratie.

Bestel sneller met je bewaarde adresgegevens

Wanneer u eenmal bij ons bestelt hebt kunt u zich registreren als klant. Dit zorgt ervoor dat alle gegevens een volgende keer automatisch in gevuld kunnen worden. Daarbij kunnen wij onze service eenvoudiger verlenen omdat u een inzichtelijke historie opbouwd.

Download gemakkelijk je facturen

In het account overzicht heeft u de mogelijkheid om de facturen te downloaden, deze worden ook bij iedere bestellingen mee gezonden, maar hier blijven ze permanent staan. De factuur wordt altijd gedownload als PDF.

Wat zijn uw voordelen als partner?

Als partner streven wij naar een snelle en volledige levering. Dit doen wij door goede communicatie met onze partners en een duidelijk planning. Benieuwd naar een samenwerking? Neem dan contact op.

Eigen accountmanager

U krijgt een eigen accountmanager die op de hoogte is van jouw zakelijke situatie. Zo kunnen we u nog beter persoonlijk advies geven en zelf alle vragen beantwoorden.